EETHUIS LIEROP

EETHUIS LIEROP Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 338 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Lierop. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2022 om 8:45 Zeer goede kwaliteit gerechten en heerlijk warm bezorgd
7 jul 2022 om 22:40 Zelfs laat op de avond, als je verwacht dat het niet heel druk meer is, is de bezorgtijd alsnog meer dan een uur. Dürum kip shoarma was erg nat/klef en de stukken kip waren erg groot. Kapsalon mixed grill was wel lekker, maar erg kleffe friet
18 jun 2022 om 21:48 Het eten was aardig maar ook niet meer dan dat. Er zaten alleen erg veel haren in het eten. Echt veel. We zijn gestopt met eten bij 10 haren
6 jun 2022 om 0:48 Het eten was overheerlijk, dus dat het 15 minuten te laat bezorgd werd waren we snel vergeten .
5 jun 2022 om 19:35 Goed eten netjes op tijd bezorgt
1 jun 2022 om 18:29 Top gegeten. Supersnelle en ontzettend vriendelijke bezorging
29 mei 2022 om 20:43 Bezorgtijd zou 48 min zijn is 2 uur geworden, en bestelling niet compleet!! Wel snel na bezorgd
15 mei 2022 om 11:47 Het eten was zeker heel lekker, alleen vind ik het broodje hamburger veel te duur voor wat je krijgt, een pita broodje met alleen n kleine hamburger erin, verder helemaal niks er op of eraan, vind dan 6€ echt teveel maar goed het was wel lekker.
6 mei 2022 om 0:48 Top
3 mei 2022 om 15:02 Lekker pizza
1 mei 2022 om 15:32 was lekker en sneller bezorg dan verwacht. we hadden een best flinke bestelling maar toch was alles nog goed en lekker. ga hier zeker nogmaals bestellen
24 apr 2022 om 22:28 Gewoon te lang moeten wachten na 2 keer bellen kwam het eten