EETHUIS LIEROP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 361 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Lierop. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 22:22 Jammer dat we 25 minuten langer moesten wachten. Dan de geplande tijd. Ook geen bericht gehad dat het wat langer zou duren.
6 nov 2022 om 20:16 Bestelling was in orde, helaas een bezorgtijd van bijna 2 uur ipv de aangegeven 43 minuten.
6 nov 2022 om 19:18 2 uur na bestellen nog steeds geen eten gekregen
29 okt 2022 om 23:02 De menu’s lijken heel erg op elkaar nu had ik een schotel die is duurder dan een kapsalon maar die schotel was precies hetzelfde alleen dan geen kaas eroverheen gesmolten ??
29 okt 2022 om 7:30 Friet was alles behalve vers. Leek wel kauwgum. Echt vies. Nog nooit meegemaakt bij Eethuis Lierop. Jammer terwijl ik het op tijd besteld had waren ze toch nog een half uur te laat (16.30 uur besteld voor 18.30 uur en om 19.00 uur werd het bezorgd).
28 okt 2022 om 18:58 Tussen 30-55 minuten was beloofd. Valt zo toch tegen. Maar eten is wel erg lekker!
27 okt 2022 om 10:25 Beste tot nu toe, alleen wat lange bezorgtijd, maar dat hebben we er voor over, gewoon iets vroeger bestellen...
24 okt 2022 om 0:32 Pizza was heel lekker. Bezorging was snel.
17 okt 2022 om 8:08 Eerste keer hier besteld, was erg lekker en op tijd!
2 okt 2022 om 9:35 2 uur moeten wachten op het eten terwijl aangegeven word 20 tot 50 min, aantal keer gebeld krijg je grote bek terug, 1ste en de laatste keer eethuisje kutdorp voor ons!
30 sep 2022 om 19:10 Goed gegeten
23 sep 2022 om 21:31 Niks op aan te merken. Eten was top, personeel super vriendelijk. Voor ons was het de 1e keer maar zeker niet de laatste keer.